Vi kigger mod nye tider

Per 1. januar 2021 overgik AniCura Aarhus Dyrehospital til at være 100 % akut, vagt -og henvisningshospital.

I de 54 år Anicura Aarhus Dyrehospital har eksisteret, har vi været igennem en rivende udvikling.

Vi er gået fra lokal dyreklinik, dyrehospital og dyrepension til regionalt henvisningshospital og vagthospital for hele det vestlige Danmark.

Denne udvikling har været drevet af et vedholdende fokus på at videreuddanne vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker og opnå specialviden og erfaring inden for mange forskellige medicinske og kirurgiske sygdomme hos hunde og katte.

I dag betyder det, at langt hovedparten af vores tid på hospitalet går med at undersøge og behandle syge patienter, både fra lokalområdet såvel som fra resten af Danmark.

Konsekvensen af dette er, at vi fik sværere og sværere ved at yde en god service på det forebyggende område, og for at rette op på dette har vi indgået et samarbejde med vores søsterklinikker Anicura Østergaards Dyrehospital i Tranbjerg og AniCura Virklund Dyreklinik i Silkeborg.

Samarbejdet går i al sin enkelthed ud på at alle vaccinationer, neutralisationer og tandbehandlinger af hunde, katte og andre mindre kæledyr fra d. 1. januar 2021 bliver udført på Anicura Østergaards Dyrehospital og AniCura Virklund Dyreklinik, der til gengæld står klar til at tage imod jer med åbne arme.

Vi på AniCura Aarhus Dyrehospital kan således fokusere hele vores indsats på en optimal undersøgelse og behandling af syge patienter. Dette gælder uanset om det er en af vores ”egne” patienter fra Aarhus-området, eller om det er patienter, der er henvist til specialbehandling på Anicura Aarhus Dyrehospital. 

Du er således ALTID velkommen på Anicura Aarhus Dyrehospital, hvis du har et sygt dyr! 

Dette gælder naturligvis også patienter med kroniske sygdomme, der kræver jævnlige kontroller – det kan være sukkersygepatienter, allergikere eller andre hudpatienter, patienter med kroniske øjensygdomme o.s.v. 

Hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf 86282788 eller maile til aarhus@anicura.dk

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.