Katteracevælger
Hvilken kat passer til mig?

Velkommen til AniCuras katteracevælger

Det er enormt givende at eje en kat, men det er også et stort ansvar. Inden du køber en kat, skal du vurdere dine behov og kattenes behov. Hvis du har besluttet, at tiden er inde, tillykke! Nu er det tid til at finde ud af, hvilken kat der passer dig. Find ud af, hvilken katterace der passer til din livsstil med vores værktøj til valg af katterace. Svar på en række spørgsmål, så hjælper vi dig med at finde den rigtige kat for dig.

Find den rigtige katterace til dig

Det kan være en udfordring at finde din bedste katteven. Du er ansvarlig, i mange år fremover, for et levende væsen, der er dybt afhængigt af dig og du vil derfor sikkert stille dig selv mange spørgsmål. “Hvilken slags kat kan jeg få?” “Hvad er den bedste katterace for mig?” “Hvilken slags kat passer godt sammen med min familie og bolig?”

Find den kat, der matcher din livsstil

Det er let at vælge en kat, der ser sød ud, men du skal overveje hver kats specifikke behov og egenskaber, så du kan finde den kat, der matcher dit liv bedst muligt. Kattenes personlighed spiller en stor rolle i beslutningen af, om en kat passer godt til dit hjem og dine behov. Når du overvejer at få en kat, handler det derfor om at vælge race med fornuften og ikke altid kun med hjertet.

Psst ... glem ikke at tage testen!

Uanset om du er så godt som sikker eller har brug for vejledning, så er vi her for at hjælpe dig med at finde din perfekte firbenede ven ❤️

Tag testen

Vil du vide mere om forskellige katteracer?

Vi har samlet en liste over forskellige katteacer, for at hjælpe dig med at forstå alle de forskellige racer bedre. For at finde ud af mere om de unikke karakteristika og behov hos katteracer, kan du kigge vores bibliotek over katteracer herunder og finde en ny ven, der passer perfekt til dig og din familie.

Se artikler om katteracer