Hunderacevælger
Hvilken hund passer til mig?

Velkommen til AniCuras hunderacevælger

Det første skridt på vejen til at blive en ansvarlig hundeejer, starter før du henter dit nye familiemedlem. Sørg for at du har vurderet dine behov og hundens behov, inden du træffer et valg. Hvis du har besluttet, at tiden er inde, tillykke! Nu er det tid til at finde ud af, hvilken type hund, der passer til dig. Brug vores hunderacevælger, hvor du svarer på en række spørgsmål, og så hjælper vi dig med at finde den rigtige hunderace.

Find den rigtige hunderace til dig

At vælge din nye bedste ven kan være en stor udfordring! Du får et nyt familiemedlem, der de næste mange år er dybt afhængig af dig. Når du skal vælge en hund, er der mange spørgsmål, du skal tage stilling til. For eksempel hvilket temperament din hund skal have, hvad der passer ind i din familie og jeres livsstil, hvilken størrelse hund du ønsker og meget mere.

Find en hunderace, der passer til din livsstil

Forestil dig hvordan dit liv skal se ud med en hund. Er det en lille hund eller en stor hund? Skal den kunne køre med offentlig transport og bæres op ad trapper, eller har du plads til en større hund? Har du en aktiv livsstil, eller er du til kortere gåture? Når du overvejer at få hund, kan det godt være, at der er bestemte racer du drømmer om - men er disse racer de rette for dig?

Psst ... glem ikke at tage testen!

Uanset om du allerede ved hvilke racer, du foretrækker, eller du er på bar bund, så er vi her for at hjælpe dig med at finde din perfekte firbenede ven ❤️

Tag testen

Vil du vide mere om forskellige hunderacer?

Vi har samlet en liste over populære hunderacer, for at hjælpe dig med at forstå alle de forskellige racer bedre. Se vores liste med hunderacer herunder og find en ny firbenet ven, der passer perfekt til dig og din familie.

Se hunderacer