AniCura TandDyreklinikken

Henvisningshospital

TandDyreklinikken modtager henvisninger fra kolleger. Vi foretager vurderinger, udredninger og operationer af tænder, mundhule, næsehule, svælg og omliggende strukturer.

Vi er landets eneste specialtandklinik for dyr og modtager derfor henvisninger fra dyrlæger i hele Danmark. Vi udfører både specielle tandbehandlinger, kirurgiske ekstraktioner, explorativ kirurgi samt kirurgi i mundhule, svælg og næsehule.

Vi prioriterer et tæt samarbejde med henvisende dyrlæger og værdsætter derfor detaljerede anamneser og udførlige journaler, der kan hjælpe til hurtig og korrekt behandling. Samtidigt forsøger vi med oplysning og åbenhed at informere klienterne bedst muligt om behandlingsmuligheder, prognoser og priser.

Efter behandling sendes udførlig epikrise til henvisende dyrlæge, hvor den afsluttende kontrol også normalt anbefales foretaget.

Akutte patienter modtages også og har højeste prioritet. Vi bestræber os på at imødekomme behov for behandling af akuttilfælde så hurtigt som muligt.

Under vores personaleoversigt kan du læse om den enkelte dyrlæges kompetencer.

Såfremt henvisende dyrlæge har behov for en vurdering af en eventuel henvisningspatient, kan beskrivelse af patienten og eventuelle fotos sendes til tanddyreklinikken@anicura.dk. Vi vender derefter tilbage så hurtigt som muligt. Alternativt kan vi kontaktes på 44 66 20 40.