AniCura Gistrup Dyrehospital

Henvisningshospital

AniCura Gistrup Dyrehospital modtager henvisninger fra dyrlæger i hele Danmark. Vi har kompetencer til rådighed indenfor flere fagområder og værdsætter samarbejdet med vores henvisende kolleger landet over. Henviste patienter varetages af dyrlægen indenfor det pågældende fagområde.

Under vores personaleoversigt kan du læse om den enkelte dyrlæges kompetencer.

Henvisningspolitik

Vi har en klar henvisningspolitik, som giver jer mulighed for at kommnikere med dyreejeren på den måde I ønsker. 

I kan enten vælge at have den direkte kontakt med klienten,
og så formidler vi resultater og prøvesvar til jer. I kan også vælge, at vi formidler prøvesvar og resultater direkte til klienten. Efter endt undersøgelse på AniCura Gistrup Dyrehospital henviser vi naturligvis klienten tilbage til jer. 

Henvisende kollegaer er vores samarbejdspartnere og vi vil gøre vores yderste for at yde en god service. Vi orienterer altid den henvisende kollega hurtigst muligt efter behandling. 

Henvisende kollegaer er altid velkomne til at ringe og diskutere en patient med os - også selvom dette ikke resulterer i en henvisning. 

Vores henvisningskodeindeks

  • Vi søger altid at informere den henvisende dyrlæge grundigt 
  • Vi bruger supplerende epikriser efter behov 
  • Vi holder løbende kontakt med henvisende dyrlæge 
  • Vi informerer klienten om at opfølgende behandling og event- uel efterbehandling sker igennem egen dyrlæge, medmindre andet er aftalt direkte med henvisende dyrlæge