AniCura Gistrup Dyrehospital
Velkommen til dyrlægerne på

AniCura Gistrup Dyrehospital

Telefon Åbningstider i dag
Lukket
Åben for akut sygdom og tilskadekomst
00:00 - 24:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Adresse

Sagavej 10

9260 Gistrup

Din dyrlæge i Aalborg og omegn. Specialiseret og moderne dyrlægebehandling.

Vi er dedikerede fagpersoner og vi elsker vores arbejde! Hver dag byder på nye udfordringer og sammen stræber vi efter at give dig og dit dyr den bedste behandling! Velkommen på AniCura Gistrup Dyrehospital!

Læs mere

Vi tilbyder AniPlan - forebyggende sundhed for dit kæledyr!

Læs mere

Nyheder

Læs flere nyheder

I tager den tid, der er nødvendig, og vi synes, at vi får en god og professionel behandling. Vi føler os godt tilpas, når vi er der. Ingen spørgsmål er for dumme, og man får altid et venligt svar.

Kirsten og Ole Knudsen, august 2017 Dyreejerne fortæller

Dyrlæge Gistrup - professionel behandling i trygge rammer 

Er dit kæledyrs velbefindende det vigtigste, når du vælger dyrlæge? Så er AniCura Gistrup Dyrehospital det rette sted for dig. 

Når I besøger os på klinikken i Gistrup, behandler vi både dig og dit kæledyr med professionalitet, respekt og omtanke. Det gælder, når du får brug for en lokal dyrlæge til rutinemæssige undersøgelser, som for eksempel sundhedstjek. Men det gælder også, hvis du får behov for akutte behandlinger som for eksempel operationer eller pludselige infektioner. 

På AniCura Gistrup Dyrehospital hjælper vi kunder og familiedyr fra Gistrup, Klarup og resten af lokalområdet. Vores team består af dyrlæger, der løbende efteruddanner sig, så vi altid er klar til at håndtere enhver situation for familiedyrene. 

Dyrehospital med mange muligheder

Vores dyrlæger udfører alle typer af traditionelle behandlinger af smådyr. Men vi har også mere avanceret udstyr og faciliteter som CT-scanner, røntgenapparat, ultralydsapparat, veludstyret laboratorie og operationsstuer. Det betyder, at vi også tilbyder akutte undersøgelser, behandlinger og operationer af smådyr. 

Derfor kommer mange kunder til os, når de har brug for en professionel dyrlæge i Gistrup eller lokalområdet. 

Hvilke former for behandlinger tilbyder vores dyrlæger i Gistrup? 

Som din dyrlæge tilbyder vi både specialbehandlinger og traditionelle rutineprægede undersøgelser og behandlinger. Det gælder både for akutte behov og for rutinemæssige undersøgelser at der skal bestilles tid. 

Hos os kan du bestille tid til:

Jeres velbefindende er altid øverst på vores dagsorden

Når du som kunde bruger os som dyrlæge, er vores vigtigste opgave dit og dit kæledyrs velbefindende.

Derfor bliver du altid mødt af vores professionelle og specialiserede medarbejdere, som hver og én er dedikerede fagpersoner, der elsker deres arbejde. Vi er her for at hjælpe jer.

Vil du booke en tid hos vores dyrlæger Gistrup? Kontakt os i dag 

Du er mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at bestille en tid hos os. Du kan booke en tid på flere måder. Du kan ringe til os på telefon 96 36 12 00,  sende en e-mail til os på gistrup@anicura.dk eller lave en online-booking. Vi vender altid tilbage hurtigst muligt.