Velkommen til dyrlægerne på

AniCura Gistrup Dyrehospital

Telefon Åbningstider i dag
08:00 - 17:00
Åben for akut sygdom og tilskadekomst
00:00 - 24:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Adresse

Sagavej 10

9260 Gistrup

Din dyrlæge i Aalborg og omegn. Specialiseret og moderne dyrlægebehandling.

Vi er dedikerede fagpersoner og vi elsker vores arbejde! Hver dag byder på nye udfordringer og sammen stræber vi efter at give dig og dit dyr den bedste behandling! Velkommen på AniCura Gistrup Dyrehospital!

Læs mere

Vi tilbyder AniPlan - forebyggende sundhed for dit kæledyr!

Læs mere

Nyheder

Læs flere nyheder

I tager den tid, der er nødvendig, og vi synes, at vi får en god og professionel behandling. Vi føler os godt tilpas, når vi er der. Ingen spørgsmål er for dumme, og man får altid et venligt svar.

Kirsten og Ole Knudsen, august 2017 Dyreejerne fortæller

Dyrlæge Gistrup - professionel behandling i trygge rammer

Er dit kæledyrs velbefindende det vigtigste, når du vælger dyrlæge? Så er vores dyrlæge Gistrup nær Klarup det rette sted for dig.

 

Når I besøger os i Gistrup, behandler vi både dig og dit kæledyr med professionalitet, respekt og omtanke. Det gælder, når du får brug for en lokal dyrlæge til rutinemæssige undersøgelser, som for eksempel sundhedstjek. Men det gælder også, hvis du får behov for akutte behandlinger som for eksempel operationer eller pludselige infektioner.

 

På Gistrup dyrehospital er vi en del af AniCura. Vi hjælper kunder, kæledyr og smådyr fra Gistrup, Klarup og resten af lokalområdet. Vores hold består af specialuddannede dyrlæger, der løbende efteruddanner sig, så vi altid er klar til at håndtere enhver situation for smådyr og kæledyr.

Vi tilbyder specialoperationer og infektionsbehandling

I vores dyrlæge Gistrup udfører vi alle typer af traditionelle behandlinger af smådyr. Men vi har også en infektionsafdeling og en akut- og intensivafdeling med CT-scannere, røntgenapparater og operationsstuer. Det betyder, at vi også tilbyder akutte undersøgelser, behandlinger og operationer af smådyr. 

 

Vi kan derfor tilbyde en lang række specialoperationer som for eksempel knoglekirurgi og tandoperationer.

 

Derfor kommer mange kunder til os, når de har brug for en professionel dyrlæge Klarup, dyrlæge Gistrup eller en dyrlæge et andet sted i lokalområdet, som laver alle typer af behandlinger og undersøgelser.

Hvilke former for behandlinger tilbyder dyrlæge Gistrup?

Som din Gistrup dyrlæge tilbyder vi både specialbehandlinger og traditionelle rutineprægede undersøgelser og behandlinger. Det gælder både for akutte behov og for tidsbestilling.

Hos os kan du bestille tid til:

  • Kastration
  • Sterilisation
  • Ormekur
  • Vaccination
  • Operation
  • Medicinsk behandling
  • Tjek for allergi eller andre generelle sundhedsundersøgelser
  • Specialbehandlinger og -operationer såsom knoglekirurgi og tandoperationer
  • Andre typer af behandlinger til smådyr

Jeres velbefindende er altid øverst på vores dagsorden

Når du som kunde bruger os som dyrlæge Klarup, fra Gistrup eller en anden by i området, er vores vigtigste opgave dit og dit kæledyrs velbefindende.

 

Derfor bliver du altid mødt af vores professionelle og specialiserede medarbejdere, som hver og én er dedikerede fagpersoner, der elsker deres arbejde. Vi er her for at hjælpe jer.

Vil du booke en tid hos vores dyrlæge Gistrup? Kontakt os i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at bestille en tid hos os. Du kan booke en tid på flere måder. Du kan ringe til os på telefon 96 36 12 00 eller sende en e-mail til os på gistrup@anicura.dk. Vi vender altid tilbage hurtigst muligt.

 

Vil du gerne bestille en tid online, har du også mulighed for at gøre det.