Dyrlæge

Tina blev uddannet dyrlæge i 2007 i Berlin. Selvom det var klart for hende, at hun ville være smådyrsdyrlæge var hun meget optaget af infektionsmedicinen og besluttede sig for en PhD indenfor virologi og immunologi direkte efter sit studie. I løbet af de tre år på Robert Koch Instituttet blev hendes øjne åbnet for forskningsverdenen, mens hun holdt kontakt med arbejdet som praktiserende dyrlæge ved at være ferievikar på en smådyrsklinik. 

Efter afslutning af sin PhD blev Tina ansat på en klinik i Hamborg, hvor hun videreuddannede sig indenfor intern medicin, ultralydsscanning, kirurgi og dermatologi. 

Fagligt synes hun, at alt i hendes hverdag på klinikken er spændende, men nyder at “lege Sherlock Holmes” og finde løsninger til dermatologiske problempatienter, patienter med medicinske lidelser og selvfølgelig alt omkring infektionsmedicin. 

Tina glæder sig over sit arbejde på Frederiksværk Dyrehospitalet med gode kolleger, veterinærmedicin på et højt niveau og mulighed for at udvikle sig fagligt og blive klogere hver eneste dag. De engagerede dyreejere og søde patienter hun møder fuldender billedet.

Tina er vokset op på landet i Nordtyskland og var så heldig, at der var dyr rundt omkring hende. Hun har altid haft hunde, der manglede bestemt ikke katte på gården og hun har reddet på hest siden hunvar 6 år gammel. 

Privat bor Tina sammen med sin mand og deres 2 børn i Frederikssund. Familiens første “barn” er deres Golden Retriever Bosse på 7 år og Islænder Homer, som hun låner så tit tiden tillader.

Uddannelse

Veterinærmedicin Berlin 2007