Veterinærsygeplejerske

Therese er bogstaveligt talt opvokset på en dyreklinik, da hendes mor er dyrlæge og havde dyreklinik i Thereses barndomshjem. Hendes mormor var også dyrlæge fra før det blev hverdag at møde en kvindelig dyrlæge, og hun underviste på Landbohøjskolen da Therese var barn.

Kærligheden for dyr var derfor hurtigt vakt, og Therese sørgede for at familien udvidede sig til også at bestå af 3 katte og 5 langhårede dværg gravhunde. Hundene blev hendes helt store interesse, og hun brugte al sin fritid på træning, utallige hundeudstillinger i DKK, deltog på brugsprøver og avlede 4 kuld hvalpe som DKKs hidtil yngste opdrætter.

I mange år arbejdede Therese i servicebranchen, og i 2008 startede hun som veterinærsygeplejerskeelev på Lyngby Dyrehospital. Hun blev færdiguddannet og autoriseret i 2011, og var herefter et år på Centrum Dyreklinik i Kbh.

Herefter fulgte et smut i forsikringsbranchen og en barsel, før hun i 2015 blev ansat på Universitetshospitalet for Familiedyr. Her var Therese primært i receptionen med tidsbestilling, rådgivning om foder og produkter i butikken, men havde også vagter på alle tider af døgnet i hospitalets skadestue.

I foråret 2019 er Therese startet hos Anicura Frederiksværk Dyrehospital, hvor hun glæder sig meget til at møde jer og jeres kæledyr. Da hendes største interesser er indenfor adfærd, ernæring og pleje af dyrene, vil hun primært være at finde i butikken og skranken.  

Privat bor hun i Gørløse med sin mand, deres 2 børn og marsvinene Leo og Sigurd.