Dyrlæge

Nathalie.kiessling@anicura.dk

Uddannelse

Veterinærmedicin på Københavns Universitet 2011

Nathalie blev færdiguddannet dyrlæge i 2011. Hun har stor erfaring, primært fra forskellige referencesygehuse, hvor hun primært har været ansvarlig for de mere komplekse, akutte patienter og blodbanken. Hun har tidligere både arbejdet på et dyrehospital i Sverige, Universitetshospitalet for familiedyr, Dyreklinikken Centrum i Kirke Hyllinge og Karlslunde Dyrehospital, inden hun i 2018 blev ansat hos os.

Nathalie har hovedsagelig arbejdet med medicinske patienter, men har også bred viden i kirurgi og har stor interesse i at udføre kikker's studier.

Nathalie har fokuseret på sin efteruddannelse i billeddiagnostik og kardiologi (hjertesygdom), som er en uddannelse, der primært foregår i udlandet. Hun er en del af Anicuras hjertegruppe og er derfor primært ansvarlig for disse patienter på klinikken.

Nathalies interesser er hovedsageligt inden for områderne nervelidelser (neurologi), kompleks og livslange sygdomme og akut medicin. Hun har videreuddannet sig ved flere universiteter, herunder i USA. Ved livslange og komplekse sygdomme er der ofte en chance for virkelig at lære at kende kæledyret og dets ejer, hvilket hun lægger stor vægt på.

Privat bor Nathalie på en gård med sin kæreste og deres tre børn, katten Josephine og den irske Wolfhund Titan. Oprindeligt kommer Nathalie fra Stockholm, men har boet i Danmark i mange år.