Titel

Dyrlæge

Nathalie.kiessling@anicura.dk

Nathalie blev færdiguddannet som dyrlæge i 2011. Hun har erfaring primært fra forskellige henvisningshospitaler, hvor hun blandt andet har haft ansvar for den interne medicinafdeling, skadestuen og blodbanken. Hun har tidligere arbejdet på Helsingborgs Dyrehospital i Sverige, Universitetshospitalet for Familiedyr og Karlslunde Dyrehospital. Nu arbejder Nathalie på Frederiksværk Dyrehospital, hvor hun primært tager de interne medicinske patienter, henviste patienter og ultralydsscanninger. Nathalie laver også en del kirurgi og har stor interesse for at udføre kikkertundersøgelser af luftveje, tarm og mave.

Nathalie er i gang med en Europæisk Master indenfor kardiologi, der er en uddannelse, som foregår i udlandet på den anerkendte skole ESAVS. Hun har tidligere taget flere kurser i kardiologi i England. Hun laver hjertescanninger og hjerteudredninger på klinikken.

Privat bruger Nathalie meget af sin tid på familiens gård med kæresten, deres tre børn, kat, en irsk ulvehund og nogle høns. Og så nyder hun det landlige liv med nogle lange løbeture. Oprindelig kommer Nathalie fra Stockholm, men har boet i Danmark i siden 2007.

Uddannelse

Veterinærmedicin på Københavns Universitet 2011