Dyrlæge

Uddannelse

Veterinærmedicin på Københavns Universitet 2007

Anders blev uddannet dyrlæge i 2007. Efter uddannelsen har han primært arbejdet med mindre husdyr som hunde og katte, men har dog også erfaring med heste og kvæg.

Anders er pr. efterår 2017 påbegyndt en 2-årig efteruddannelse som Fagdyrlæge, også kaldet Masteruddannelse i klinisk familiedyrsvidenskab. Anders har kirurgi som hovedinteresse og har foruden kurser i bl.a. avanceret rekonstruktionskirurgi og kirurgiske øre-næse-halssygdomme, gennemført et 2-årigt kirurgikursus GPCertSAS med både bløddels- og knoglekirurgi. Anders har også gennemført kursus i operation af overrevne korsbånd (korsbåndsruptur) via de tre forskellige metoder TTA, TLPO og ekstrakapsulær fiksering. TTA (tibial tuberosity advancement) er den metode, der er mest udbredt herhjemme og den giver rigtig gode resultater - en operation vi altså også tilbyder her på AniCura Frederiksværk Dyrehospital.

Desuden har han endokrinologi (læren om hormonelle lidelser) og onkologi (læren om kræft) som interesser, foruden almene medicinske lidelser.

Han har tillige deltaget i kurser i bl.a. anæstesi, hudsygdomme og ultralydsscanning.

Privat er Anders gift med Solmaz, der er selvstændig økologisk frisør og sammen har de børnene Alba og Fabian, foruden chihuahua-blandingen Simba og malteseren Tiki. Udover dette består den zoologiske have desuden af fedthalemusen Musi, kaninen Minibell og fisk.