Online booking

Her kan du læse mere om bestilling af tid via online booking på AniCura Frederiksværk Dyrehospital, og nederst er der link til booking. OBS grundet skift af IT system er vores online booking pt. lukket. Du er altid velkommen til at ringe for tidsbestilling på 4777 0077

Det er muligt at booke tid til stort set alle former for undersøgelse fx en konsultation, halthedskonsultation, ultralydsscanninger, hudkonsultation, sundhedseftersyn og vaccination, negleklip, fjernelse af tråde, tandeftersyn, laserbehandling mm.

Du kan ikke booke tid til operationer online.

Hvis du er ny kunde på AniCura Frederiksværk Dyrehospital, skal du først oprettes som bruger. Du kan dog godt booke en tid i vores tidsplan selvom du ikke er oprettet endnu.

OBS! Hvis du allerede har modtaget en e-mail fra os med bruger og kodeord, skal du benytte knappen 'Log in', IKKE knappen 'opret bruger'.

Dit brugernavn er ofte dit telefonnummer.

Ved at trykke på knappen glemt kodeord, tilsendes både brugernavn og kodeord til din e-mail.

Såfremt du har problemer med brug af systemet, kan vi kontaktes pr. telefon hverdage mellem kl. 8 og 9 samt mellem kl. 12 og 13 på tlf. 4777 0077.

Da den afsatte tid ikke altid afspejler behovet under selve undersøgelsen, kan det være nødvendigt at viderebehandle på et andet aftalt tidspunkt, ligesom det kan være nødvendigt med yderligere undersøgelser.