Velkommen til dyrlægerne hos

AniCura Frederiksværk Dyrehospital

Telefon Åbningstider i dag
08:00 - 17:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Adresse

Hermannsgade 16

3300 Frederiksværk

Din dyrlæge i Frederiksværk

Vi tilbyder et dyrehospital med høj kvalitet og høj service, hvor god kommunikation og tryghed er essentielt for både os og vores klienter.

Læs mere
Se hvad vores klienter synes om os

Læs vores klienters anmeldelser

Læs anmeldelser her

Nyheder

Læs flere nyheder

Frederiksværk dyrehospital 

Vil du gerne have tid hos en dyrlæge til at få din kanin neutraliseret? Eller har du mistanke om, at din hund er syg og har brug for hjælp? Så er du landet det helt rette sted.

Hos AniCura driver vi dyrehospitaler over det meste af landet, og på Frederiksværk dyrehospital behandler vi stort set alle former for kæledyr og smådyr. Vi tager godt imod dit kæledyr og giver din hund eller din kat den bedste behandling. Det gælder både, hvad enten der er tale om et akut behov, eller du gerne vil bestille en tid til ormekur eller vaccination. 

Frederiksværk dyreklinik - hos os er dit kæledyr i trygge hænder 

På Frederiksværk dyreklinik tager vi dagligt imod en række af forskellige dyr. Vores dygtige dyrlæger er mere end vant til at omgås dyr, og de ved præcis, hvad der skal til for at gøre din elskede hund eller kat tryg. 

 

Du kan med ro i maven overlade dit dyr til os - vi ved, hvad vi har med at gøre, og vores erfaring med både syge og raske dyr er stor.

Hvilke behandlinger tilbyder din dyrlæge i Frederiksværk?

Vi tilbyder en lang række af behandlinger. Det er blandt andet: 

 

  • Vaccinationer
  • Kastration og sterilisation
  • Sundhedstjek
  • Ormekur
  • Behandling ved akut sygdom
  • Test for allergi
  • Behandling af tænder
  • Andre typer af behandlinger

Kontakt din dyrlæge Frederiksværk, når uheldet er ude

Er din hund blevet ramt af en bil? Eller viser den pludselig tegn på alvorlig sygdom? Hos vores dyrlæge i Frederiksværk tager vi gerne imod dit dyr, hvis der er behov for akut behandling. 

 

Vi vil meget gerne, at du altid ringer og giver besked, inden du kommer med dit dyr, og vi vil til hver en tid gøre vores for at kunne tage imod din hund eller et andet kæledyr, hvis det har akut behov for hjælp.