anicura frederiksværk dyrehospital
Velkommen til dyrlægerne hos

AniCura Frederiksværk Dyrehospital

Telefon Åbningstider i dag
09:00 - 17:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Adresse

Hermannsgade 16

3300 Frederiksværk

Din dyrlæge i Frederiksværk

Vi tilbyder et dyrehospital med høj kvalitet og høj service, hvor god kommunikation og tryghed er essentielt for både os og vores klienter.

Læs mere
Se hvad vores klienter synes om os

Læs vores klienters anmeldelser

Læs anmeldelser her

Nyheder

Læs flere nyheder

Dit lokale dyrehospital i Frederiksværk 

Vil du gerne have tid hos en dyrlæge til at få din kanin neutraliseret? Eller har du mistanke om, at din hund er syg og har brug for hjælp? Så er du landet det helt rette sted hos AniCura Frederiksværk Dyrehospital. 

Vi behandler stort set alle former for kæledyr og smådyr på dyreklinikken. Vi tager godt imod dit kæledyr og giver din hund eller kat den bedste behandling. Det gælder både, hvad enten der er tale om et akut behov, eller du gerne vil bestille en tid til ormekur eller vaccination.  

Dyrlæger i Frederiksværk - hos os er dit kæledyr i trygge hænder 

På AniCura Frederiksværk dyrehospital tager vi dagligt imod en række forskellige dyr. Vores dygtige dyrlæger er mere end vant til at omgås dyr, og de ved præcis, hvad der skal til for at gøre din elskede hund eller kat tryg.  

Du kan med ro i maven overlade dit kæledyr til os - vi ved, hvad vi har med at gøre, og vores erfaring med både syge og raske dyr er stor.

Hvilke behandlinger tilbyder din dyrlæge i Frederiksværk?

Har du en kat, der skal kastreres? Eller oplever din hund halthed og har brug for operation? Så står vi klar til at hjælpe dig med kompetente hænder på AniCura Frederiksværk Dyrehopsital. Vi tilbyder en lang række af behandlinger til kæledyr.  

Her finder du et udpluk af vores behandlinger:  

Kontakt din dyrlæge i Frederiksværk, når uheldet er ude

Er din hund blevet ramt af en bil? Eller viser den pludselig tegn på alvorlig sygdom? Hos vores dyrlæge i Frederiksværk tager vi gerne imod dit dyr, hvis der er behov for akut behandling.  

Det er altid en god idé at ringe til os og give besked inden du kommer med dit dyr. Vi vil altid gøre vores allerbedste for at kunne tage imod din hund, kat eller andet kæledyr, hvis det har akut behov for hjælp.

Du kan kontakte os på telefon 47 77 00 77 eller sende en mail til os på frederiksvaerk@anicura.dk. Vi gør vores bedste for at besvare den hurtigst muligt. Du kan også booke tid online via knappen øverst på forsiden.