Velkommen til AniCura Hvalpeskole

AniCura Hvalpeskole er en digital skole som du som hvalpeejer frit kan tilmelde dig, så modtager du 12 e-mails det første år tilpasset din hvalps alder med gode råd, hvad du skal være opmærksom på i perioden samt tips og tricks.
Tilmeld dig nu

Hvilken race er bedst for dig?

Måske er det en rendyrket selskabshund, du leder efter, eller også har du blikket rettet mod træning og konkurrence. Hvis du er jæger, leder du sikkert efter en firbenet ledsager til at ledsage dig i skoven. Alle hunde er fantastiske ledsagere og familiemedlemmer, men vores hunde har udviklet sig i forskellige retninger gennem hundreder af år og besidder i dag vidt forskellige egenskaber og behov. Vi har lavet en test der hjælper dig med at vælge din perfekte ledsager:

Tag testen her

Den første tid med din nye hvalp

Den første træning

Hvalpens helbred

I den første tid kan man have mange spørgsmål og måske endda bekymringer om sin lille nye, det er vigtigt jævnligt at give sin hvalp sundhedstjek og sikre sig at den får de nødvendige vacciner.
Læs flere fakta og råd om din hund her

Abonner på forebyggende kæledyrspleje og godt helbred - Få AniPlan®

Du kan nu abonnere på forebyggende behandling, der har til formål at få dit dyr til at føle sig godt og mindske risikoen for alvorlige helbredsproblemer. Med AniPlan® får du din egen sundhedsplanlægning over året til en fast månedlig pris, der blandt andet omfatter visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning. Med AniPlan® får dit dyr regelmæssigt tilsyn, hvilket fører til lavere omkostninger gennem et reduceret behov for avanceret dyrlægepleje.
Læs mere om AniPlan® her

Skal din hvalp i skole?

Meld din hvalp til vores hvalpeskole, et digitalt kursus hvor du vil modtage 12 e-mails over et år, tilpasset din hunds alder og kunnen.

Tilmeld dig her

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.