Veterinærsygeplejeelev

alberte.hjelme@anicura.dk

Alberte har været ansat på Anicura Centrum Dyrehospital siden sommeren 2016, og forventes færdig i marts 2020. Hun har tidligere været ansat på en smådyrsklinik på Lolland som klinikassistent. Her arbejdede hun i en periode på 5 år ved siden af gymnasiet og efterfølgende som deltidsansat.

Alberte er født og opvokset på Lolland i et lille rødt bindingsværkshus på landet sammen med sine forældre og bror. Hun har altid været vant til både store og små dyr, da de har haft en del i hjemmet, men samtidig også haft glæde af naboernes lidt større dyr på gårdene. Så interessen for dyr er ikke kommet helt tilfældigt.

Alberte er nu bosat i Søborg med sin kæreste og sammen har de et mindre dyrehold bestående af to ørkenrotter. Ønsket om en hund er stor, men pladsen og tiden er ikke den rigtige lige nu. I fritiden elsker Alberte at træne styrketræning og nyde gode sociale stunder med familie og venner. Derudover har det at færdes i naturen altid være et dejligt frirum for Alberte, hvilket hun dyrker meget.