Dyrlæge

uno.fonseca@anicura.dk

Uno blev færdig som dyrlæge på Den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole i 2007. Efter studiet måtte han først forbi et vikariat i kødkontrollen på Ringsted slagteri, inden han fik sit første arbejde i klinisk smådyrspraksis på Grevinge dyreklinik i 2008.  

Efter at have arbejdet her i 1½ år skiftede han i 2009 arbejdsplads til Espergærde dyreklinik, hvor han var i næsten 9 år indtil skiftet til AniCura Centrum Dyrehospital. 

Unos specialeområde er kirurgi, og specielt ortopædi som han har arbejdet med og har været på kurser i siden 2010. Afledt af det kirurgiske arbejde er han også godt bevandret i udredningen af det halte dyr samt kroniske smertepatienter.  

Privat bor han sammen med sin kæreste i Annisse. De har tilsammen 5 hunde, hvoraf Uno har Border Collien Jess og Sheltien Vickie. Han har desuden også en huskat. De dyrker begge Agility på konkurrenceplan hvilket er den største hobby, men Uno er desuden også jæger og er IT interesseret. Livet med en hundeflok har gjort at han også interesserer sig for hundeadfærd.