Virklund dyreklinik hund og kat
Velkommen til dyrlægerne hos

AniCura Virklund Dyreklinik

Telefon Åbningstider i dag
08:00 - 17:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Adresse
Marienlystvej 4
8600 Silkeborg

Den bedste behandling af dit kæledyr

Vores moderne klinik er fuldt udstyret til at behandle dit dyr, og vi har ud over de almindelige konsultationer på klinikken også mulighed for at foretage avanceret diagnostik og behandling. Vi modtager blandt andet klienter fra Silkeborg, Herning, Ikast, Bording, Bjerringbro, Hammel og Viborg.

Om os

Dyrlæge i Silkeborg – professionel hjælp til dit kæledyr 

Skal din hund vaccineres? Opfører din kat sig anderledes end den plejer eller halter den? Vores dyrlæger står klar til at tage imod dig og dit kæledyr på AniCura Virklund Dyreklinik. 

Vores kunder kommer til os, når de har brug for en dyrlæge i Silkeborg eller omegn. Her bliver de mødt af en stærk faglighed og professionalitet fra vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Vi står klar til at hjælpe dit kæledyr med både rutinemæssige undersøgelser og behandlinger, såsom vaccinationer, sundhedstjek og tandrensninger, samt akutte behandlinger og større udredninger og operationer.

Uanset hvad dit kæledyr har brug for, så er vores dyrlæger i Silkeborg klar til at tage godt i mod både dig og dit kæledyr på vores dyreklinik.  

 

Hvilke behandlinger tilbyder vi på AniCura Virklund Dyreklinik? 

Som din dyrlæge i Silkeborg er vi klar til at hjælpe dit kæledyr uanset problemet eller ønsket undersøgelse. Vi behandler mange forskellige kæledyr, blandt andet hunde, katte, gnavere og fritter.  

Hos os kan du blandt andet bestille tid til: 

 

Professionel og målrettet behandling af dit kæledyr 

På AniCura Virklund Dyreklinik i Silkeborg går vi op at have et højt fagligt niveau, som løbende udvikles gennem efteruddannelse og kurser. Det gør vi for at sikre dig og dit kæledyr, den absolut bedste service og behandling. Vi har gennem årerne haft et særligt fokus på diagnostik og fokus på mindre dyr.  

Det betyder at dit kæledyr altid er i trygge hænder på vores dyreklinik i Silkeborg. 

 

Vil du booke en tid hos vores dyrlæger i Silkeborg? 

Vil du booke tid til en vaccination, kastration eller tandrensning? Eller har du brug for anden faglig rådgivning eller behandling af dit kæledyr? Så er du meget velkommen til at booke en tid hos os.  

 Du kan ringe til os på telefon 86 83 75 10 eller sende os en mail på virklund@anicura.dk 

Vi står klar til at hjælpe dit kæledyr med stort som småt.