Autoriseret Veterinærsygeplejerske

Mette Mi har altid vidst, at hun ville arbejde med dyr, og siden hun var helt lille har særligt katte haft hendes store interesse. Da hun i 2002 fik tilbudt en elevplads som veterinærsygeplejerske på Frederiksværk Dyrehospital, var der ingen tvivl i hendes sind om, at hun måtte flytte fra Sønderjylland til Nordsjælland for at tage sin drømmeuddannelse. 

I marts 2006 blev Mette Mi færdigudlært, og kort efter fik hun en stilling som barselsvikar på Avedøre Dyreklinik. I november 2006 opstod der en ledig stilling som barselsvikar på Odense dyrehospital, og hun flyttede til Fyn. 

Efter sit vikariat på Odense dyrehospital blev Mette Mi i januar 2008 ansat på AniCura Rynkeby Dyreklinik. Hun er oftest den, der tager imod patienterne i venteværelset, og står desuden for at bestille varer til butikken. Mette Mi har altid været et "kattemenneske", og i den forbindelse har hun været på en del kurser i ind- og udland og læst en del om netop katte. Mette holder en gang imellem "katteaftener" på klinikken i Rynkeby eller i Nyborg. 

I marts 2019 blev Mette Mi færdig som certificeret katteadfærdsrådgiver. Det er en meget spændende og udfordrende 2 årig uddannelse, som udelukkende foregår online, og på engelsk. Uddannelsen består af 9 moduler, med 10 eksamensopgaver på hvert modul. Du kan læse mere om Mettes uddannelse her: https://icatcare.org/learn/distance-education/behaviour/advanced

I efteråret 2009 var Mette Mi,  sammen med andre veterinærsygeplejersker og dyrlæger i Indien i nogle uger for at arbejde med gadehunde.I og 2013 var hun 2-4 måneder i Afrika for at arbejde med store kattedyr, aber og andre spændende dyr.  

Mette Mi har desuden været frivillig på Inges kattehjem i Odense i mere end 10 år. 

Derhjemme har Mette Mi tre dejlige katte: Lua som er en rød huskat fra juni 2006 samt Grev Leif Letago Van der Myliefde og Baron Ingolf Thanda van der Myliefde fra sommeren 2013. 

Nyeste skud på stammen er 3 ænder og 25 høns, som Mette Mi pusler og plejer om hver dag. Hønsene er af blandede racer, og lægger smukke æg i flotte grønne, blå og brune nuancer. Mette Mi drømmer om at vi en dag kan behandle kælehøns her på klinikken. 

Uddannelse

Veterinærsygeplejerske i 2006

Særlige kompetencer

Certificeret katteadfærdsrådgiver. Hovedansvarlig for butikken i Rynkeby.