Rynkeby dyreklinik personale
Velkommen til dyrlægerne hos

AniCura Rynkeby Dyreklinik Rynkeby

Telefon Åbningstider i dag
Lukket

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Adresse

Dyrlægerækken 1

5350 Rynkeby

Din dyrlæge i Rynkeby

Vi tilbyder alt fra forebyggende pleje til specialiseret behandling på vores 3 klinikker i Rynkeby, Kerteminde og Nyborg.

Læs mere

Nyheder

Læs flere nyheder

Der er altid smil og svar på mine spørgsmål. Min kat bliver taget godt imod og undersøgt ordentligt.

Mette Møller Larsen, april 2021 Dyreejerne fortæller

Din lokale dyreklinik i Rynkeby 

Vil du gerne have en tid hos en dyrlæge for at få din kat kastreret? Eller opfører din hund sig anderledes end den plejer? Så er du landet det helt rigtige sted hos AniCura Rynkeby Dyreklinik i Rynkeby på Fyn.  

Vi har et særligt fokus på hunde og katte, hvor vi har specialiseret os i medicinsk og kirurgisk behandling. Vi behandler også andre smådyr, såsom gnavere og fugle.  

Vi modtager patienter fra Rynkeby og omegn, og vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at hjælpe dig og dit kæledyr, når I har brug for det.  

Dyrlæger i Rynkeby – vi tager os godt af dit kæledyr 

Som din dyrlæge i Rynkeby er du sikker på altid at blive mødt af kompetent personale, som alle arbejder for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige oplevelse. Vi tilbyder både forebyggende behandlinger, såsom vaccinationer, sterilisation og tandbehandlinger, og behandlinger af sygdom, hvis det er nødvendigt.  

På AniCura Rynkeby Dyreklinik i Rynkeby kan du blandt andet bestille tid til: 

Book tid hos din dyrlæge i Rynkeby allerede i dag 

Vil du booke tid til en tandrensning, adfærd eller vaccination? Eller har du blot brug for en sundhedsundersøgelse af din hund eller kat? Så tøv ikke med at kontakte os for at booke tid.  

Du kan kontakte os på telefon 65 39 10 04 eller sende en mail til os på rynkeby@anicura.dk. Vi gør vores bedste for at besvare den hurtigst muligt. Du kan også booke tid online via knappen øverst på forsiden.