Velkommen til dyrlægerne hos

AniCura Rynkeby Dyreklinik Nyborg

Telefon Åbningstider i dag
08:00 - 17:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Adresse

Nørrevoldgade 23

5800 Nyborg

Din dyrlæge i Nyborg

Vi tilbyder alt fra forebyggende pleje til specialiseret behandling på vores 3 klinikker i Rynkeby, Kerteminde og Nyborg.

Læs mere

Nyheder

Jeg har konsulteret dyrlægerne i Rynkeby i mere end 50 år. (4 forskellige hunde). Det skyldes grundlæggende ubegrænset tillid. Dertil kommer venlig og imødekommende behandling samt fin service og fair priser.

Anonym, Februar 2020 Dyreejerne fortæller

Dyrlæge Nyborg 

Er du i tvivl om, hvorvidt din kat har brug for hjælp fra en dyrlæge? Eller vil du gerne bestille tid til at få din hund vaccineret? Uanset hvad sidder vores dygtige dyrlæger klar til at tage imod dig og dit kæledyr på vores klinik.

 

Hos din dyrlæge i Nyborg, der hører under AniCura, hører vi altid gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, der vedrører dit kæledyrs trivsel eller sundhed. Det gælder, uanset om det er en kanin, en kat, en hund eller en anden form for kæledyr, som du og din familie har kastet sin kærlighed på.

 

Søger du en erfaren dyrlæge i Nyborg, der tager sig omsorgsfuldt af dit elskede kæledyr? Så er du landet det helt rette sted. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker en hurtig tid på vores dyreklinik.  

Overlad trygt dit kæledyr til os på Nyborg dyreklinik

Fagligheden er høj på Nyborg dyreklinik, hvor en af vores dygtige dyrlæger vil tage sig godt af dit kæledyr. Hos os er dit kæledyr ikke alene i trygge hænder - det er også i professionelle hænder. 

 

Vi vægter omsorg såvel som faglighed meget højt, og skulle din hund eller kat få behov få vores hjælp, tør vi godt påstå, at du ikke kan aflevere dit kæledyr et bedre og mere trygt sted end på Nyborg dyreklinik.

Hvad kan vi tilbyde af behandlinger på Nyborg dyrehospital?

På Nyborg dyrehospital tager vi både imod dyr, der har været ude for en ulykke, og som har brug for akut behandling, samt dyr, der har brug for forebyggende pleje og rutinemæssige sundhedstjek.

 

Eksempler på behandlinger, som vi tilbyder på vores dyreklinik:

 

  • Vaccinationer og helbredstjek
  • Ormekur og allergitest
  • Medicinsk og kirurgisk behandling
  • Sterilisation og kastration
  • Tandbehandling og specialiserede behandling
  • Øvrige former for behandling af smådyr og kæledyr

Rynkeby dyreklinik Nyborg - tre klinikker i én

Vores dyreklinik i Nyborg indbefatter tre forskellige klinikker. Vi driver en klinik i Rynkeby, Kerteminde og Nyborg. Du vælger selv, hvilken klinik du helst vil besøge, når du bestiller en tid hos os. 

 

En ting kan du dog være sikker på: Serviceniveauet og fagligheden er lige høj på alle tre klinikker. Vi går aldrig på kompromis, når det kommer dertil, og det vil du helt sikkert opleve, hvis du bestiller en tid på en af vores klinikker til dit kæledyr.

Få en tid til dit kæledyr hurtigst muligt - kontakt os allerede i dag

Vil du gerne have en hurtig tid til din hund eller din kat? Eller har du spørgsmål vedrørende din kanin? Så giv os et kald allerede i dag. Vi vil gøre vores bedste for at give dig en hurtig tid, så du kan få dit kæledyr tilset af en erfaren og dygtig dyrlæge. 

 

Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 32 62 10 04 eller ved at sende en mail afsted til rynkeby@anicura.dk. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.