Autoriseret veterinærsygeplejerske

Maria er født i 1994. Hun bor i lejlighed i Odense sammen med sin kæreste Jonas, som er studerende. Hun er vokset op i en lille by i udkanten af Odense og har altid haft dyr omkring sig. Gennem hele barndommen har familien haft hunde og Marias forældre har nu weimaraneren, Luna, som hun nyder at bruge min fritid med.

Maria er altid kommet meget i familiens hundepension, der blev startet af hendes farmor og oldefar for omkring 60 år siden, og som nu ejes af hendes onkel. Efter Maria blev gammel nok til at give en hånd med, har hun tilbragt mange somre dernede.
Maria har også gennem flere år gået til ridning og det er stadig en af hendes store interesser. En dag drømmer hun om at bo på en gård med mange dyr.

Jobbet som veterinærsygeplejerske har været Maria's drøm igennem mange år, og da hun gik i 10. klasse var hun så heldig at komme en uge i praktik på et dyrehospital i Odense, hvor hun efter, at hun blev færdig med gymnasiet i 2014 søgte en elevplads.

Maria kom ind på grundforløbet til veterinærsygeplejerskeuddannelsen i 2016 og har efterfølgende fået elevpladsen på AniCura Rynkeby Dyreklinik fra 1. april 2017. 

Uddannelse

Veterinærsygeplejerske

Særlige kompetencer

Mit primære interesse -og fagområde er anæstesi og hundeadfærd.