Rynkeby dyreklinik
Velkommen til dyrlægerne hos

AniCura Rynkeby Dyreklinik Kerteminde

Telefon Åbningstider i dag
10:00 - 17:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Adresse

Strandgade 43

5300 Kerteminde

Din dyrlæge i Kerteminde

Vi tilbyder alt fra forebyggende pleje til specialiseret behandling på vores 3 klinikker i Rynkeby, Kerteminde og Nyborg.

Læs mere

Nyheder

Læs flere nyheder

Der er altid smil og svar på mine spørgsmål. Min kat bliver taget godt imod og undersøgt ordentligt.

Mette Møller Larsen, april 2021 Dyreejerne fortæller

Din lokale dyreklinik i Kerteminde 

Har du besluttet at din kat skal kastreres? Eller er du bekymret for din hund, som ikke opfører sig som den plejer? Så står vi klar til at tage imod dig på AniCura Rynkeby Dyreklinik i Kerteminde.  

Vi er en lokal dyreklinik i Kerteminde med tæt samarbejde med AniCura Rynkeby Dyreklinikkerne i Nyborg og Rynkeby. Vi er specialiseret i smådyr med stor erfaring indenfor både rådgivning og forebyggelse, samt medicinsk og kirurgisk behandling af hunde og katte.  

Dyrlæge i Kerteminde – vi tager os godt af dit kæledyr 

Uanset om dit kæledyr har brug for et rutinemæssigt tjek eller en større sygdomsbehandling, så er vi klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at både du og dit kæledyr er trygge. Derfor går vi op i en god og åben kommunikation, så du, som dyreejer, ved hvad der skal ske med dit kæledyr og hvorfor.  

For at sikre dit kæledyr den bedst mulige behandling, sørger vi for løbende at holde vores team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker opdateret omkring relevant og faglig viden. Det gør vi blandt andet ved at deltage i kurser, messer, osv.  

Vores dyreklinik i Kerteminde tilbyder blandt andet følgende behandlinger: 

Kontakt din dyrlæge i Kerteminde allerede i dag 

Ønsker du at få din hund eller kat tilset af erfarne og kompetente dyrlæger? Så tøv ikke med at kontakte os på AniCura Rynkeby Dyreklinik i Kerteminde.  

Vi står altid klar til at rådgive dig eller hjælpe dig med at få booket en tid hos en af vores dyrlæger. Du kan kontakte os på telefon 65 32 17 77 eller sende en mail til os på rynkeby@anicura.dk. Du kan også selv booke en tid via vores online booking, du finder knappen øverst på denne side.