Velkommen til dyrlægerne hos

AniCura Østergaards Dyrehospital

Telefon Åbningstider i dag
08:00 - 17:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Adresse

Ingerslevtoften 4

8310 Tranbjerg

Den bedste behandling af dit kæledyr

Som et af Danmarks største dyrehospitaler modtager vores dyrlæger patienter og deres ejere fra hele Østjylland, herunder Beder, Højbjerg, Hørning, Odder samt Viby og Skanderborg.

Om os

Dyrlæge Tranbjerg: Hos Østergaards dyrehospital tager vi os godt af dit kæledyr

Har du mistanke om, at din hund er syg og har brug for professionel hjælp? Eller har du brug for at få din kat vaccineret eller neutraliseret? Så kan vi hjælpe dig hos Østergaard dyrehospital i Tranbjerg, som er en del af AniCura. 

 

Vi er et af Danmarks største dyrehospitaler, og vi har altid fokus på at give både besøgende dyr og ejere en tryg og professionel behandling.

Dyrlæger i Tranbjerg, der har stor erfaring

Som din dyrlæge foretager vi rutinemæssige behandlinger og undersøgelser hver eneste dag, men vi foretager også mere komplicerede undersøgelser. Det kan for eksempel være diagnosticering, behandling eller genoptræning.

 

Uanset om du har brug for en dyrlæge Højbjerg, fra Odder, Rødding eller et andet sted i området, kan vi altså hjælpe dig hos Østergaards dyrehospital i Tranbjerg. Du kan trygt vælge os, hvis du ønsker en dyrlæge, der behandler jer med omsorg og respekt - hver gang.

På vores dyrehospital tilbyder vi en bred vifte af ydelser

Som din lokale dyrlæge Tranbjerg eller dyrlæge Højbjerg kan vi hjælpe dig og dit kæledyr, uanset hvilke behov I har. Opfører din hund sig atypisk? Skal den have en ormekur eller tandbehandling? Eller er din kat kommet til skade? Vi kan hjælpe jer uanset hvad.

 

Som din dyrlæge Tranbjerg tilbyder vi en række forskellige behandlinger og undersøgelser. Vi er derfor altid klar til at give dig dit kæledyr dét, I har brug for, når I besøger os.

Som din dyrlæge Tranbjerg tilbyder vi blandt andet:

 • Diagnosticering
 • Sundhedsundersøgelse
 • Genoptræning
 • Vaccination
 • Tandbehandling
 • Kastration og sterilisation
 • Ormekur
 • Tandrensning
 • Aflivning
 • Råd om dine kæledyr
 • Andre former for behandling af kæledyr

Dyrevelfærd er altid vores højeste prioritet

Uanset, om du vælger os som din Odder dyrlæge, dyrlæge Højbjerg eller dyrlæge Tranbjerg, garanterer vi, at dit kæledyrs velbefindende er det vigtigste for os. Dyrevelfærd ligger nemlig i vores DNA – og vil altid gøre det.

 

Når du besøger os, vil du derfor møde professionelle dyrlæger og ordentlige behandlinger - uanset hvad opgaven drejer sig om. Det kan vi, fordi vi har meget kompetente dyrlæger på Østergaard dyrehospital. Vi fokuserer altid på korrekt diagnosticering, så dit kæledyr får den rette behandling - det vil nemlig altid være dit kæledyrs sundhed, der er i første række hos os. 

 

Med dyrevelfærd i højsædet kan vi give jer den bedst mulige behandling. Det sker altid i et samspil mellem dig, dit kæledyr og vores professionelle dyrlæger. Du kan derfor trygt overlade dit kæledyr i vores professionelle hænder, når du får brug for behandling, vejledning eller anden hjælp.

Bestil en tid hos Østergaard dyrehospital

Har din hund brug for tandrensning? Skal din kat have en ormekur? Eller har I brug for anden professionel hjælp fra en dyrlæge Højbjerg, Odder dyrlæge eller en anden by meget tæt på Tranbjerg? Uanset, hvad opgaven indebærer, kan I trygt vælge os. Det gælder også, hvis I har brug for råd om genoptræning eller andet i forhold til jeres kæledyr daglige velbefindende.

 

Du kan bestille en tid hos vores dyrlæge i Tranbjerg ved at ringe til os på telefon 70 20 40 47. Vi har telefontid alle hverdage fra 08.00 - 15.30. Du er også velkommen til at sende en e-mail til oestergaards@anicura.dk

 

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.