Velkommen til dyrlægerne hos

AniCura Holbæk Dyrehospital

Telefon Åbningstider i dag
08:00 - 17:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

L. C. Worsøesvej 3

4300 Holbæk

Uden for normal åbningstid, kan du komme i kontakt med vagtdyrlægen på tlf. 59437367

Omsorg, faglighed og professionalisme

AniCura Holbæk Dyrehospital er et moderne dyrehospital for familiens kæledyr.
Dyrehospitalet er centralt placeret i Holbæk.

Læs mere om os

Holbæk dyrehospital 

Overvejer du, om du skal få din hund kastreret? Eller er du bekymret for din kat, der ikke virker sund og rask, som den ellers plejer? Der kan hurtigt opstå situationer med familiens elskede kæledyr, hvor det er nødvendigt med den rette behandling. Heldigvis er vores dygtige dyrlæger hos Holbæk dyrehospital klar til at hjælpe dig og dit kæledyr. 

 

Hos Holbæk dyrehospital, der hører under AniCura, behandler vi stort set alle former for kæledyr og smådyr. Hvad enten du gerne vil have os til at tilse din kanin, din kat eller din hundehvalp, finder vi gerne en tid til dig. Vi tilbyder både akutbehandling såvel som mere rutineprægede behandlinger, eksempelvis sundhedstjek, vaccinationer eller sterilisation.

 

Bestil en tid hos Holbæk dyrehospital allerede i dag - så står vi klar til at tage imod dig og dit elskede kæledyr.

Typer af behandlinger din dyrlæge i Holbæk tilbyder

Vi udfører stort set alle former for behandlinger, når vi har med smådyr og kæledyr at gøre. På daglig basis tilser vi både hunde, kaniner, katte samt mange andre dyr på vores klinik, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og det kæledyr, du og din familie har kastet jeres kærlighed på. 

 

Du skal blot kontakte os, så finder vi den bedste løsning for dit kæledyr. 

 

Din dyrlæge i Holbæk tilbyder blandt andet følgende former for behandlinger:

 

  • At vaccinere dit kæledyr
  • At udføre et sundhedstjek på dit dyr
  • At teste dit dyr for allergi
  • At kastrere eller sterilisere dit dyr
  • At give en ormekur til dit dyr
  • At operere dit dyr
  • At tilse dit dyr ved sygdom eller uheld
  • At behandle dit dyrs tænder
  • Øvrige former for behandlinger

Du kan trygt aflevere dit dyr hos Holbæk dyrlæge 

På vores dyreklinik arbejder der flere dygtige dyrlæger. De har alle stor erfaring inden for deres felt, og de behandler dyr hver eneste dag, der har brug for hjælp. 

 

Det er vigtigt for os, at både du og dit dyr føler jer trygge her hos os, og at du oplever, det er gode hænder, du overlader dit kæledyr til. Det gælder både, hvad enten du kommer med din hund, din kat, din kanin eller et hvilket som helst andet kæledyr. 

 

Der er ingen tvivl om, at professionalisme, faglighed og omsorg er nøgleord på vores klinik i Holbæk, og vi står klar til at hjælpe dig og dit kæledyr, når I har brug for det.

 

Kontakt din Holbæk dyrlæge - så finder vi en hurtig tid til dig og dit dyr. Har du brug for en akuttid, finder vi naturligvis også en løsning på det. Det vigtigste for os er at hjælpe både dit og dit kæledyr på den bedste måde. 

Dyrehospital Holbæk - kontakt os og bestil en tid allerede i dag

Vil du gerne have en erfaren dyrlæge til at tilse din hund? Eller har du en eller flere kaniner, som du gerne vil have neutraliseret? Så er du kommet det helt rette sted hen. Tag kontakt til vores dyrehospital i Holbæk, så du kan få en tid til din hund eller din kanin. Des før, du kontakter os, des før kan du få en tid.

 

Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 59 43 73 78 eller ved at sende en mail afsted til mail@dyrehospital.net. Vil du gerne bestille en tid online, har du også mulighed for det. Vi står klar til at hjælpe både dig og dit kæledyr, hvis uheldet pludselig er ude.