Velkommen til dyrlægerne hos

AniCura Familiedyrlægerne Aars

Telefon Åbningstider i dag
Lukket
Åben for akut sygdom og tilskadekomst
00:00 - 24:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Adresse

Industrivej 4

9600 Aars

Din dyrlæge i Aars og omegn.

Tryghed for dig og dit dyr er omdrejningspunktet for jeres besøg hos AniCura Familiedyrlægerne Aars.

Om os

Nyheder

Dyrlæge Aars: Hos Familiedyrlægerne Aars er dit kæledyr altid i trygge hænder

Skal du have neutraliseret din kat, eller har du et kæledyr, der har brug for en professionel tandbehandling? Hos Aars dyrehospital, der er en del af AniCura, er dit kæledyr i trygge, professionelle hænder, uanset opgaven.

 

Hos Familiedyrlægerne i Aars behandler vi kæledyr på daglig basis. I vores klinik er vi dygtige, dyrlæger, som er klar til at hjælpe kaniner, hunde, katte, marsvin og enhver anden form for kæledyr - også dit.

Hvilke behandlinger laver vi hos Aars dyrehospital?

Har du på fornemmelsen, at din hvalp er syg? Eller er det snart ved at være tid til en vaccinering af familiens kæledyr? Der kan opstå mange situationer med et familiedyr, hvor det er nødvendigt med den rigtige behandling. Det gælder både forebyggende behandling, mere avanceret diagnostik og behandling og i nogle tilfælde også akut opståede behov.

 

Heldigvis kan vores dyrlæger Aars hjælpe dig og dit familiedyr på Aars dyrehospital. Som din dyrlæge tilbyder vi mange forskellige behandlinger. Vi er derfor også parate til at hjælpe dit elskede familiedyr med den rette behandling.

På vores dyrehospital tilbyder vi blandt andet:

  • Diagnosticering
  • Tandbehandling
  • Ormebehandling
  • Kastration
  • Sterilisation
  • Sundhedstjek
  • Vaccination
  • Akutkirurgi
  • Andre former for behandling af familiedyr

En dyrlæge i Aars, hvor dit kæledyrs ve og vel altid er det vigtigste

Hvis dit kæledyr ikke trives, er det afgørende, at du handler i god tid. Uanset om du kender årsagen eller ej, tager vores dyrlæger Aars gerne mod dit dyr. Vi er eksperter i diagnosticering, hvilket har afgørende betydning for, at dit kæledyr får den behandling, det har brug for.

 

Uanset om I kommer for en akut behandling eller et almindeligt sundhedstjek, er både du og dit kæledyr i trygge hænder hos os. Vi sørger altid for, at alle parter får en god og tryg behandling. Vi ved, hvad vi har med at gøre, og hvad der skal til for at få dit dyr i bedring. Det gælder også på specialområder. Vi er særligt specialiserede i tandbehandling.

Bestil tid hos vores dyrlæger i Aars

Er din kat kommet til skade, eller har din hvalp nået en alder, hvor den skal neutraliseres? Uanset hvad du har brug for hjælp til, akut eller ej, står vi klar til at hjælpe. 

 

Du kan bestille en tid på vores dyrehospital ved at sende en e-mail til 

famdyr.aars@anicura.dk eller ringe til os på telefon 98 62 31 00. Vi har åbent i tidsrummet 08.00-16.30 og åbent for akut sygdom og tilskadekomst døgnet rundt.