Behov for indlæggelse kan opstå, hvis dyret har brug for intensiv eller avanceret pleje, eksempelvis væskebehandling med drop, smertelindring og observation efter en større operation eller i forbindelse med en medicinsk udredning.

Aalborg - City Syd

Vandmanden 10D 9200 Aalborg SV
Rutevejledning +45 9811 7400

Under indlæggelsestiden gennemfører vi de undersøgelser og behandlinger, som bedømmes at være nødvendige for den enkelte patient. Hvis der er formodning om at større opgaver bør udføres, end de som var planlagt fra begyndelsen, så kontakter vi dig altid inden. Vi informerer dig løbende om dyrets forløb og tilstand, og hvis din hunds eller kats tilstand forandres hurtigt kontakter vi dig med det samme. 

Hvis dit dyr skal opereres, ringer vi dig altid op efter udført operation.

Infektionsafdelingen

Infektionsafdelingen er tilset de af vores patienter, som behandles for mistænkte smitsomme sygdomme, f.eks. diarré, opkast, katteinfluenza, lungeinflammation eller parasitter.

Fortsat behandling

På hverdage får du jævnligt rapport om dit dyrs sundhedstilstand. Den ansvarlige dyrlæge eller sygeplejerske ringer også til dig for at diskutere den fortsatte behandlingsplan. Hvis dyrets tilstand forværres, eller hvis vi bliver nødt til at foretage større opgaver, som ikke var planlagte, så kontakter vi dig altid inden behandlingen påbegyndes. Du kan med andre ord altid føle dig tryg, også selvom dit dyr bliver nødt til at overnatte hos os.

Aalborg - City Syd

Vandmanden 10D 9200 Aalborg SV
Rutevejledning +45 9811 7400