Velkommen til dyrlægerne hos

AniCura Dyrehospitalet City Syd

Telefon Åbningstider i dag
Lukket
Åben for akut sygdom og tilskadekomst
00:00 - 24:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Adresse

Vandmanden 10D

9200 Aalborg SV

Email for kæledyrsejere: Kontaktcitysyd@anicura.dk

Email for henvisende dyrlæger: citysyd@anicura.dk

Din dyrlæge i Aalborg

AniCura Dyrehospitalet City Syd er et stort, moderne dyrehospital for smådyr. Vi tilbyder et stort udbud af medicinske og kirurgiske ydelser.

Læs mere

Nyheder

Læs flere nyheder

Dyrehospital i Aalborg

Skal du have steriliseret din hund, eller har du et kæledyr, der desværre skal aflives? Hos City Syd dyrehospital i Aalborg, der hører under AniCura, er du og dit kæledyr i trygge og professionelle hænder. 

 

På dyrehospitalet i Aalborg behandler vi mange forskellige smådyr hver eneste dag. Vores dygtige dyrlæger står derfor også klar til at hjælpe dit kæledyr på bedste vis, hvad end der er tale om en kanin, en hund, en kat eller enhver anden form for kæledyr. 

Hvilke typer af behandlinger udfører vi på vores dyrehospital i Aalborg? 

Har du et kæledyr, der skal kastreres? Eller har du mistanke om, at din kat er syg? Der kan opstå mange forskellige situationer, hvor det er nødvendigt, at dit kæledyr får den rette behandling. 

 

Heldigvis er der god hjælp at få. På vores dyrehospital i Ålborg tilbyder vi mange forskellige behandlinger af smådyr. Vi er derfor også klar til at hjælpe dit kæledyr med den helt rigtige type af behandling. 

 

Vi tilbyder blandt andet:

 

  • Akutkirurgi
  • Allergitest
  • Grå stær
  • Ormebehandling
  • Kastration og sterilisation
  • Sundhedsundersøgelser
  • Vaccinationer
  • Tandbehandling
  • Andre former for behandling af smådyr

En dyrlæge i Aalborg, der passer godt på dit kæledyr

Er dit kæledyr i mistrivsel, er det afgørende, at du handler på det i tide, så dit dyr ikke går og lider unødigt. Uanset om du selv har et bud på, hvad dit elskede dyr fejler, eller du ikke aner dine levende råd, tager vi meget gerne imod dit kæledyr på vores dyrehospital.

 

Hos din dyrlæge i Aalborg er vi eksperter i dyr, og vi ved præcis, hvad der skal til for, at dit dyr kan få det bedre. Du kan både komme til akutbehandling eller almindelige sundhedstjek med dit kæledyr på vores klinik, og vi sørger for, at dit dyr får en tryg og god behandling her hos os. 

 

Vi har fungeret som dyrlæge i Aalborg gennem flere år, og vi har haft utallige dyr med mange forskellige lidelser på besøg på vores klinik. Du kan derfor være helt tryg ved at aflevere din hund eller kat her hos os. Vi ved, hvad vi har med at gøre, og vi ved alt om, hvad der skal til for, at få dit dyr i bedring.   

Få dit kæledyr tjekket hos erfarne dyrlæger i Aalborg

Faglighed er et nøgleord, når du afleverer dit elskede kæledyr i hænderne på en af vores dyrlæger i Aalborg. Vi holder meget af dyr på vores klinik, og vi har en meget stor viden herom. Du kan derfor være sikker på, at dit dyr får den absolut bedste behandling af vores dygtige dyrlæger i Aalborg. Besøg os i City Syd!

 

Om du kan være med, mens vi behandler dit dyr, afhænger af, hvilken type af behandling du bestiller en tid til. Inden behandlingen går i gang, vil du få alle de praktiske informationer at vide, så du føler dig tryg ved situationen. 

Bestil en tid på dyrehospitalet i Aalborg

Er din hund blevet ramt af en bil ude på vejen? Eller har du en kat, du gerne vil have kastreret? Uanset om du gerne vil have tid til en akutbehandling, hvis uheldet pludselig er ude, eller det er en mere rutinemæssig behandling, dit kæledyr har brug for, hører vi meget gerne fra dig. 

 

Du kan bestille en tid på klinikken til dit kæledyr ved at ringe til dyrehospitalet i Aalborg på telefon 98 11 74 00 eller ved at sende os en mail på citysyd@anicura.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.