Autoriseret Veterinærsygeplejerske

malene.petersen@anicura.dk

Uddannelse

Malene fik i 2001 praktikplads som veterinærsygeplejerske på Aarhus Dyrehospital, og blev færdiguddannet i oktober 2004. Umiddelbart efter startede Malene på Varde Dyrehospital. Her assisterede hun ved kirurgi og arthroskopi på operationsstuen. I Juli 2005, kom Malene tilbage til Aarhus Dyrehospital.

Specialer

Hun har løbende holdt sig opdateret inden for sit fag. Hun har interesse inden for anæstesi, orthopædkirurgi og arthroskopi, forbindinger, røntgen, og genoptræning. Malene har løbende være på adskillige kurser inden for sine interesseområder.

Malene Petersen er født og opvokset i Videbæk. Senere flyttede hun til Ejstrupholm, hvor hun nu bor sammen med sin kæreste. Malene har en gul labrador, Hazel, der også har sin daglige gang på dyrehospitalet. Hun bruger især meget fritid på at træne lydighed med Hazel i DCH, hvor hun ofte er til konkurrencer i såvel lydighed som spor og eftersøgning. Ud over det har hun interesse for krybdyr og har selv bl.a. en kamæleon. Malene bruger også meget tid på træning, såvel i motionscenter som på løbeture.