Specialdyrlæge

claus.bundgaard@anicura.dk

Claus har autorisation til at arbejde som dyrlæge i både Danmark, Norge og Sverige. Tidligere har Claus blandet andet arbejdet i praksis og kompagniskab i Nørager med ansvar for sygdomme hos hund og kat, inden han i 1998 blev ansat på Aarhus Dyrehospital som souschef. Senere hen blev Claus medejer af Dyrehospitalet.

Claus er den eneste praktiserende specialdyrlæge i oftalmologi i Danmark, som desuden har en øjenpaneluddannelse, som giver autorisation til at foretage avlsmæssige øjenundersøgelser.
Herudover har Claus skrevet adskillige fagartikler om øjensygdomme, deltaget i mange internationale kurser samt haft flere studieophold i både Europa og USA.

Til dagligt er Claus administrerende Direktør på Aarhus Dyrehospital. Ud over det daglige arbejde på Dyrehospitalet er Claus foredragsholder og instruktør ved flere kurser for praktiserende dyrlæger og dyreejere.

Privat

Privat bor Claus med sin familie, hund og to katte i Mårslet. Han nyder en god træning og jagt i naturen med sin FT-labrador og interesserer sig for skiløb og dykning.
Publiceret artikler

Ulcus cornea – operation eller ej?

Uddannelse

Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær & Landbohøjskole 1985

Nordisk Øjenpanel eksamen (NEEC) 2003

Specialdyrlæge i Oftalmologi 2005

Særlige kompetencer

Oftalmologi