Specialdyrlæge Claus Bundgaard Nielsen

Specialdyrlæge

claus.bundgaard@anicura.dk

Claus er den eneste praktiserende specialdyrlæge i oftalmologi i i vest-Danmark, og har desuden en øjenpaneluddannelse, som giver autorisation til at foretage avlsmæssige øjenundersøgelser.

Herudover har Claus skrevet adskillige fagartikler om øjensygdomme, deltaget i mange internationale kurser samt haft flere studieophold i både Europa og USA.

Ud over det daglige arbejde på Dyrehospitalet er Claus foredragsholder og instruktør ved flere kurser for praktiserende dyrlæger og dyreejere og har i flere år undervist studerende på dyrlægestudiet. 

Claus har autorisation til at arbejde som dyrlæge i både Danmark, Norge og Sverige. Tidligere har Claus blandet andet arbejdet i praksis og kompagniskab i Nørager med ansvar for sygdomme hos hund og kat, inden han i 1998 blev ansat på Aarhus Dyrehospital som souschef. Senere hen blev Claus medejer af Dyrehospitalet.

Privat

Privat bor Claus med sin familie, hund og to katte i Mårslet. Han nyder en god træning og jagt i naturen med sin FT-labrador og interesserer sig for skiløb og dykning.
 
Publiceret artikler

Ulcus cornea – operation eller ej?

Uddannelse

Veterinærmedicin på Den Kongelige Veterinær & Landbohøjskole 1985

Nordisk Øjenpanel eksamen (NEEC) 2003

Specialdyrlæge i Oftalmologi 2005

Særlige kompetencer

Oftalmologi