Toggle menu

VetFamily

Logotyp vetfamily

VetFamily

Anicura Aarhus Dyrehospital og Dyreklinikken Vester Allé er en del af VetFamily-Gruppen.


VetFamily er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrehospitaler over hele landet. Formålet er vidensdeling og produktudvikling til gavn for vores firebenede venner. Således udbyder VetFamily faglige kurser for medlemmerne og der arbejdes vedvarende for at højne den faglige standard yderligere hos de deltagende klinikker og dyrehospitaler via vidensdeling, henvisninger til fagspecialister og udabejdelse af kvalitetsmanualer. Sidst men ikke mindst udvikles kvalitetsprodukter til kæledyr direkte fra dyrlægens hånd til kæledyret. Herigennem sikres en meget høj kvalitet til en meget fornuftig pris da fordyrende mellemled udelades.

VetFamily driver også Danmarks mest benyttede kæledyrsportal: www.netdyredoktor.dk, hvor AniCura Aarhus Dyrehospitals dyrlæger er skribenter på en række artikler.  

VetFamily skaber handelsaftaler og særaftaler med f. eks. foderfirmaer og lign., der kommer klinikkerne og hospitalernes klienter til gode.

VetFamily-medlemmernes eget mærke hedder VetPro. I det har vi skabt en kvalitetsserie af plejemidler og foder til særdeles fornuftige priser. Produkterne sælges via VetFamily-klinikkerne/hospitalerne.

Læs mere om VetFamily her

Kontakt os!