Petshop

AniCura Aarhus Dyrehospital råder over en lille men velassorteret petshop, hvor man kan købe kvalitetsfoder til hunde og katte, godbider, plejemidler og legetøj. Du kan også benytte dig af vores netbutik

Foder

VetPro er vores eget fodermærke. Det er udviklet af dyrlægerne i sammenslutningen VetFamily. Vi har skabt et all-round kvalitetsfoder til hunde og katte. Kvaliteten er høj og der er naturligvis foder tilpasset hunden og kattens enkelte livstrin: hvalp/killing, voksen og senior. Da Vetpro-foderet er vores eget produkt kan vi udelade et led i distributionen og det har derfor en meget konkurrencedygtig pris.

Vi forhandler også Specific et særdeles godt fodermærke til hunde og katte. Specific har et stort sortiment i både standardfoder og særlige specialdiæter. Specific er oprindeligt et dansk produceret foder og en af hovedingredienserne er fisk. Det giver både et sundt og velsmagende foder.

Du finder også Royal Canin på vores hylder. Vi har dog ikke plads til hele deres sortiment men vi prøver så vidt muligt at efterkomme særlige ønsker.

Endelig fører vi også en del af Hill’s Prescription Diets sortiment. Hill’s er især kendt for deres gode specialdiæter og for deres uovertrufne tandstensforebyggende foder.

Som en del af VetFamily-kæden har vi mulighed for at du kan få Specific-foder leveret til døren i stedet for selv at skulle slæbe posen hjem fra butikken. Klik ind på vores netbutik så ledes du til www.netdyredoktor.dk netbutik. Her skal du vælge ”Hund” eller ”Kat”, vælg derefter ”Foder til hund” eller ”Foder til kat”. Herefter skal du blot vælge den ønskede variant og følge vejledningen. Foderet leveres inden for 3-5 hverdage.

Du kan naturligvis også købe masser af andre spændende dyreartikler i netbutikken.

Plejer og tilbehør

Vi har et stort udvalgt i plejemidler til hunde og katte, der strækker sig lige fra specielle medicinske shampoos til plejende og fugtgivende produkter, sårrensemidler og kattemalt. Derudover finder du et stort udvalg i børster, kamme og klosakse. Vi forhandler også halsbånd, seler og liner til både hunde og katte og naturligvis kan du finde det helt rigtige hunde-/kattetegn, designet af dig til din bedste ven.

Vi har også masser af legetøj og godbider til både hunde og katte – så kig ind og forkæl dit kæledyr!

Butikken passes af vores veterinære sygeplejepersonale, der har stor erfaring med både hunde og katte og kan give god og kvalificeret rådgivning om både foder og tilbehør.

Hvis du ønsker et bredere sortiment kan du handle i vores netbutik, klik på linket herunder.

www.netdyredoktor.dk