Emilie og Torben på køretur

”Jeg vil jo gøre alt for Torben” – Emilie Lilja

Emilie Lilja er mor til Torben, og deler til dagligt både aspekter af sit eget og Torben’s liv med sine 66.000 følgere på Instagram. AniCura er gået sammen med Emilie for at sprede budskabet om, hvor vigtigt det er at have fokus på at forebygge eventuelle sygdomme i samarbejde med dyrlægen.

Emilie kommer løbende til at dele viden og erfaringer om sine oplevelser som hundeejer, samt vores anbefalinger til hvordan man bedst muligt passer på sin hund. I AniCura arbejder vi altid på at brede budskabet om, at det er vigtigt at have sit kæledyr med til dyrlægen jævnligt, så der kan blive tjekket op på dyrets helbred, om dyret er up to date på vacciner, om der er tandproblemer osv. 

Emilie og Torben vil hjælpe os med at formidle, hvad man skal huske, når man er hundeejer - både de ting man kan gøre derhjemme, samt hvornår man skal besøge dyrlægen. 

Emner der vil blive berørt er: 

Torben er en blød og dejlig bichon havanais på snart 3 år, som følger Emilie næsten alle steder.

“Jeg er vokset op i en tandlægefamilie, hvor min far altid har sagt: “Folk synes jo kun det er dyrt at gå til tandlægen fordi de kun kommer når de har ondt og det er for sent at forebygge”. Det var præcis samme tanke jeg havde i forbindelse med dette samarbejde med AniCura. Det er virkelig vigtigt at være på forkant med potentielle sygdomme som ens lille hjertebarn kan påtage sig og det kan man godt gå og glemme i en travl hverdag - især når ens kæledyr ikke kan tale. Derfor glæder jeg mig virkelig til at blive klogere på hvad jeg selv kan gøre i hverdagen, for at mit lille hjertebarn kan være up to date med de små, men afgørende tjek hos dyrlægen, så han fortsat kan leve et langt og lykkeligt liv ved min side.”  

- Emilie Lilja

Følg samarbejdet med Emilie og Torben på Emilie’s Instagram profil eller på AniCura Dyrehospitalers Instagram profil. Billederne er fra Emilie Liljas Instagram-profil.