Sådan besøger du dyrlægen under coronapandemien

Sådan besøger du dyrlægen under coronapandemien

Selvom coronapandemien fylder meget, så er det naturligvis muligt at komme til dyrlægen med dit syge eller tilskadekomne dyr. Alle AniCura Dyrehospitaler holder åbent for akut syge eller tilskadekomne dyr. Læs her, hvad du skal gøre, hvis dit dyr skal til dyrlægen.

Som situationen er nu, er der ingen tegn på at coronavirus COVID-19 kan smitte fra kæledyr til mennesker. Det er naturligvis muligt at komme til dyrlægen med dit akut syge eller tilskadekomne dyr, dog anbefaler vi at der tages de nødvendige forholdsregler.

Hvilke dyr kan komme til dyrlægen?

Alle kæledyr er velkomne ved AniCura dyrlæger, hvis de er akut syge eller tilskadekomne. For at undgå smittespredning og mange personer i hospitalet på samme tid, anbefaler vi, at alle konsultationer omhandlende forebyggende behandlinger såsom vaccinationer(gælder ikke hvalpe/killinger), negleklip, mundhulestatus, sterilisation, kastration mv. udskydes.

Hvornår har dyrlægen åbent?

Alle vores dyrehospitaler har åbningstider som normalt og har bemanding til at tage imod akut syge og tilskadekomne dyr. Vi har døgnåbent for akutte patienter i Aalborg, Århus, Varde, Odense og København. Find dit nærmeste dyrehospital her.

Hvad gør jeg, hvis jeg skal købe foder eller medicin?

Alle vores butikker holder åbent som normalt og du kan købe foder, kosttilskud og medicin.

Hvad skal du gøre, inden du kommer til dyrlægen?

Ring altid til dit dyrehospital, inden du kører afsted. De fleste AniCura Dyrehospitaler tager særlige forholdsregler for at mindske risikoen for smitte med COVID-19.

Kan jeg køre til dyrlægen med mit kæledyr, hvis jeg er smittet med COVID-19?

Hvis du er smittet med COVID-19 eller der er mistanke om at du er smittet, så skal du lade en anden person tage dit dyr til dyrlægen. Du skal inden du besøger dyrlægen, oplyse om at du er smittet eller under mistanke for at være smittet. Så kan personalet tage de nødvendige forholdsregler og håndtere dit dyr på en sikker måde.

LÆS MERE OM CORONAVIRUS OG KÆLEDYR HER.

For yderligere information kontant kommunikationsansvarlig Siri Renée på tlf 2089 8211 eller siri.renee@anicura.dk