Kollektiv øjenlysning

Kollektiv øjenlysning 9.9.21

Nu er det igen muligt at bestille tid til kollektiv øjenlysning.

Næste kollektive øjenlysning foregår torsdag den 9. september 2021 i tidsrummet 14-17

Ved at samle flere øjenlysninger på engang er det muligt at sænke prisen fra normalpris 928,80 kr per hund til en favorabel kollektivpris på 670,80 kr. 

Tidsbestilling er nødvendigt på 8628 2788. 

Har du ikke mulighed for at deltage ved en af årets 2 kollektive øjenlysninger, er der selvfølgelig altid mulighed for at få udført en øjenlysning en anden dag på AniCura Aarhus Dyrehospital.

Vores øjenspecialist dyrlæge Claus Bundgaard foretager øjenlysninger året rundt, blot ring på 8628 2788 for at booke en tid.

Snart vil vores dygtige dyrlæge Louise Baadsgard Bruun der er igang med uddannelserne øjenpaneldyrlæge og Master of Companion Animal Clinical Science - Oftalmologi, ligeledes være i stand til at foretage øjenlysning. 

Da vi er mange der er samlet på engang kan det tage lidt længere tid end ved en normal øjenlysning, deraf også den billigere pris, men du kan nyde en dejlig kop kaffe mens du venter.

Hvis det er første gang vi ser din hund eller hvis du skal have øjenlyst et kuld hvalpe, er det meget vigtigt, at du på forhånd sender os en mail med nedenstående oplysninger på hver hund.

Send email til aarhus@anicura.dk, og skriv kollektivøjenlysning i emnefeltet. Du skal huske at medbringe den originale stambog til øjenlysningen.

Hundens stambogsnavn / kaldenavn
Race
Chipnummer/ tatoveringsnummer
Stambogsnummer
Fødselsdagsdato
Køn
Farve
Dit/ejers fulde navn
Adresse med postnummer og by
Telefonnummer
E-mail
Dato og tid for øjenlysning

Ring på 86282788 for at bestille en tid til kollektiv øjenlysning. Du kan læse mere om øjenlysning her