AniCura 10-års jubilæum logo

AniCura fejrer 10-års jubilæum

AniCura blev etableret i 2011 og er i dag en af Europas førende organisationer indenfor specialiseret pleje og behandling af kæledyr. I 2018 blev AniCura en del af Mars Petcare. Det gav AniCura et solidt bagland og stærke kompetencer til sammen at højne kvaliteten.

Et AniCura med vokseværk og stærke værdier 

I dag består AniCura af over 400 dyreklinikker og -hospitaler, hvor 3.500 af Europas dygtigste dyrlæger arbejder, og der bliver årligt tilset over 3,3 millioner patienter. 

I AniCura tager vi ansvar for det arbejde vi laver, måden vi gør det på, vores medarbejdere og selvfølgelig de patienter vi modtager. Det er et ansvar vi værner om og forstår vigtigheden af.  

I hjertet af AniCura er fokus på kvalitet og bæredygtighed. Det fokus kommer blandt andet til udtryk i AniCuras Quality Report, som udgives hvert år. Initiativet til rapporten startede i 2016, hvor AniCura var de første i veterinær-verdenen til at udgive denne type rapport.  

Dansk dyrlægehistorie bliver en del af AniCura Danmark 

I 2013 blev den første danske klinik en del af AniCura. Faktisk kan vi i Danmark være stolte af at have nogle af de ældste klinikker i hele Europa og også i AniCura.  

AniCura Rynkeby Dyreklinik, som blev en del af AniCura i 2018, tager førstepladsen med over 140 års historie. Klinikken blev etableret tilbage i 1870’erne og har adresse på Dyrlægerækken 1. 

 På billedet ses AniCura Rynkeby Dyreklinik og de fine rammer den er placeret i.

AniCura Københavns Dyrehospital var den første danske klinik, der blev en del af AniCura-familien tilbage i 2013. Udover denne titel er AniCura Københavns Dyrehospital også på listen over de ældste dyreklinikker i AniCura, med sin etablering helt tilbage i 1915.  

AniCura Danmark ser fremad  

I dag har vi 24 dyrehospitaler fordelt over hele Danmark. Blandt disse dyreklinikker er både primærklinikker, skadestuer og henvisningshospitaler. 

I starten af 2021 blev AniCura Aarhus Dyrehospital Danmarks første dyrehospital, som fungerer udelukkende som henvisningshospital. Det er en udvikling som bekræfter og opfordrer til samarbejde, ikke kun mellem AniCuras dyreklinikker, men blandt dyreklinikker generelt. Og det er vi rigtig stolte af at støtte op om.  

AniCura Aarhus Dyrehospital har i mange år haft fokus på at styrke deres specialområder. I 2018 oprustede de deres ekspertise, ved at være det første private dyrehospital til at tilbyde MR-scanninger med egen in-house MR-scanner. 

Der er fuld fart på AniCura Danmark og vi har senest budt AniCura Køge Dyrehospital velkommen i den voksende AniCura-familie.