Dyreklinikken Vester Allé lukker

Efter mere end 8 årtier med dyreklinik i Aarhus centrum er tiden nu desværre løbet fra vores små og hyggelige lokaler i Vester Allé nr. 6.

Den stadige udvikling af dyrlægebranchen gennem årene har givet mulighed for flere og bedre behandlinger af vores familiedyr. Lokalerne i centrum er efterhånden blevet utidssvarende og gav anledning til flere og flere flaskehalse i takt med den faglige udvikling inden for branchen. Vi har derfor besluttet at flytte alle aktiviteter til vores moderne dyrehospital på Hasselager Centervej nr. 12 i Viby. Med flytningen får vi gennem AniCura Aarhus Dyrehospital adgang til det nyeste og bedste i udstyr og behandlingsfaciliteter i moderne og venlige omgivelser, til gavn for både patienter og  klienter. I Viby har vi også bedre mulighed for at lagerføre foder, plejemidler og medicin, således at udvalget vil være langt større end på den begrænsede plads i klinikken på Vester Allé.

Det vil stadig være det velkendte personale fra dyreklinikken som klienter og patienter også fremover vil møde på hospitalet i Viby – ligesom alle oplysninger fra journaler på patienterne fortsat vil være tilgængelige i de nye omgivelser.

Vi ser alle frem til at kunne yde en endnu bedre service med mulighed for tidsbestilling fra 8-17 alle hverdage og med akut døgnvagt alle årets 365 dage.

Anicura Aarhus Dyrehospital kan nås med bus nr. 1A, 200 og 109, der alle kører ad Skanderborgvej. Når Århus Letbane genåbner ”Oddergrisens” strækning er der også nem adgang til dyrehospitalet via stoppestedet Øllegårdsvej.

Dyreklinikken Vester Allè lukker pr. 30. juni 2017. Det er naturligvis allerede muligt at gøre brug af de udvidede åbningstider på dyrehospitalet og vi håber at gense mange klienter og patienter der fremover.

Foder og andre varer kan også købes i vores web-shop: https://butik.netdyredoktor.dk/aarhus#a_aid=Aarhus

Med venlig hilsen

Personalet på Anicura Dyreklinikken Vester Allé og Anicura Aarhus Dyrehospital