AniCura Århus Dyrehospital
Velkommen til

AniCura Aarhus Dyrehospital

Telefon Åbningstider i dag
Lukket
Åben for akut sygdom og tilskadekomst
00:00 - 24:00

Vi findes også på mobilen

Alle dage
07:00 - 22:00
Mød dyrlægen i appen

Telefonen er åben for tidsbestilling alle hverdage mellem kl. 8-15

 

Adresse

Hasselager Centervej 12

8260 Viby J

 

Specialiseret dyrehospital i Aarhus. Dyrlægevagt døgnet rundt, året rundt.

Vi er et akut, vagt -og henvisningshospital der modtager henvisninger fra hele landet, og vi gør vores bedste for at give dit kæledyr en tryg, professionel og kompetent behandling.

Patient hos os

Nyheder

Læs flere nyheder

Min hund og jeg blev taget godt imod og taget godt hånd om, da vi akut havde brug for hjælp. Jeg mødte meget venlige og imødekommende mennesker, både i telefonen, i receptionen, og dyrlægen, hvilket gav mig en følelse af tryghed og professionalisme. Tak for jeres måde at tage imod min hund og mig på. Januar 2022

Tina Jørgensen Dyreejerne fortæller

AniCura Aarhus Dyrehospital - dit henvisningshospital i Jylland

Professionel og omsorgsfuld er nogle af de ord, der bedst beskriver den behandling, dit kæledyr får på vores dyrehospital i Aarhus. Hos AniCura Aarhus Dyrehospital behandler vi dagligt mange forskellige kæledyr, der enten har akut behov for hjælp eller brug for specialbehandling.  

AniCura Aarhus Dyrehospital er udelukkende et akut-, vagt- og henvisningshospital. Vi modtager patienter fra hele Danmark og tager godt imod dem hos vores kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Hvad kan vi gøre for dit kæledyr på AniCura Aarhus Dyrehospital?

På AniCura Aarhus Dyrehospital udfører vi en lang række af behandlinger indenfor special- og akutområdet. I det følgende kan du se et udpluk af de behandlinger, vi tilbyder: 

Din vagtdyrlæge i Aarhus - dag og nat hele året rundt 

Kommer din hund til skade i de sene nattetimer, eller får din kat det dårligt i løbet af aftenen, kan du til hver en tid ringe til vores dyrlæger i Aarhus. 

Vi har dyrlæger på vagt både dag og nat, og vi tilbyder akut behandling i alle døgnets 24 timer.

Specialiseret dyrlæge i Aarhus - når dit kæledyr fortjener den bedste behandling

Din dyrlæge i Aarhus tilbyder specialbehandlinger hos vores specialiserede dyrlæger indenfor blandt andet oftalmologi (øjensygdomme) og onkologi (kræftsygdomme). Vi er et henvisningshospital, akut og vagthospital. Det betyder, at vi behandler dyr fra flere steder i landet og kan tilbyde dig en kompetent og dygtig behandling. 

Du kan også bestille en tid hos os, selvom du ikke har en henvisning, og vi vil til hver en tid gøre vores bedste for, at dit kæledyr kan komme hurtigt til på vores klinik.

Vil du gerne have en tid hos din dyrlæge i Aarhus?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du bør tage til dyrlæge med dit kæledyr. Ringer du til os, er der ingen spørgsmål, der er dumme, og vi vejleder dig gerne over telefonen og kommer med gode råd til, hvordan du bedst muligt kan sikre dig, at dit dyr har det godt.

Du kan ringe til os på telefon 86 28 27 88, og foretrækker du at sende os en mail, kan du også gøre det ved at skrive til aarhus@anicura.dk. Vi er klar til at hjælpe både dig og dit kæledyr, når det er nødvendigt.